sobota 11. května 2013

Hradecká Odette


Ufff, poslední soutěž letošního školního roku je za námi! Tetokrát jsem vyrazily do Hradce Králové. Probíhalo to jak vždy - spousta lidí, spousta čekání. Na tuto soutěž vyráží silná reprezentace naší baletní školy. Na fotce jsou jen spoutěžící  v I.A kategorii - sóla do 9 let. Škoda, že tak silné účasti neodpovídá počet získaných medailí - 0. Pouze dvě čestná uznání za 4. a 6. místo.


Tady si při prostorovkách šla Klárka medaile alespoň prohlédnout, protože na medailové pozice ambice opravdu nemá. Jsem zvědavá, zda organizátoři uveřejní i další nemedailové pozice. Ráda bych věděla, jak se Klárce dařilo, úplný propadák to podle mě nebyl.

6 komentářů:

  1. Těm holčičkám to tak sluší!! Není vůbec důležité, jak se Klárka umístila, hlavně že jí to baví!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, že to není důležité. Ale kdyby byla Klárka v první půlce (a to mám pocit, že by tentokrát mohla), určitě by jí to udělalo radost.

      Vymazat
  2. Určitě jí to šlo Ali.... ale fakt že těch medailí mohlo být víc:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko, to je dané přístupem školy. Do Hradce není omezený počet soutěžících z každé školy (na některých soutěžích ano). Většina škol své reprezentatny velmi přísně vybírá a už sám start na soutěži je pro děti svým způsobem oceněním. Náš pan učitel tvrdí, že když to pravdila umožňují, ať tedy jede každý kdo chce, ať má každý šanci si to vyzkoušet. Také to má něco do sebe, ale některá vystoupení se pak často pohybují na hranici trapnosti (někdy i za ní) a podle mě to potom kazí jméno školy. Navíc dětem chybí motivace, že když chtějí jet na soutěž, musí pro to něco navíc udělat.

      Vymazat
  3. holcicky jsou kouzelne...

    nejak nechapu, prot vysledky nezverejnuji..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, na soutěžích se vždy vyhlašují jen medailové pozice, někdy i čestná uznání za 4. - 6. místo ( záleží na uvážení poroty). Více se nestihne, ani si myslím, že to není spočítáno. Všechny soutěže pár dní poté zveřejní výsledkové listiny všech účastníků na svých webovkách. Hradecká Odetta je v tomhle nevyzpytatelná, jeden rok zveřejňuje, jeden rok ne. Nikdo neví proč, podle mě jde ale jen o nechuť organizátorů dělat ještě něco po skončení soutěže.

      Vymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!