úterý 27. března 2012

Korálky



Klárka hrozně touží tvořit něco z korálků. Sehnala jsem tedy návody na výrobu zvířátek a postaviček. Dnes jsme zakoupily korálky. Klárka se nemůže dočkat, až se pustíme do práce. Jestli nám to ale půjde takovou rychlostí jako moje vyšívání...... Ach jo, potřebovala bych nějak nafouknout den!

5 komentářů:

  1. Korálky mě taky hodně přitahují, ale jak píšeš, den není (bohužel) nafukovací. Takže já korálky vzdávám,ale o to více se těším na Klárčiny výrobky!

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, moc Vám i Klárce děkuji, že jste přišly. Ráda jsem Vás poznala a nesmírně mě těší, že jste si udělaly čas. Doufám, že jste se i bavily. Klárka je moc krásná a šikovná holčička,doufám, že jí nezůstane stres z učitelek:-) Ještě jednou děkuji a přeji krásný večer. A věřím, že naše setkání nebylo poslední.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My děkujeme za velmi milý večer. Obě jsem se bavily, i když Klárka to před Vámi celkem úspěšně maskovala. Vaším věnováním se dnes celý den všem chlubila. I já se těším na další setkání.

      Vymazat
  3. Nafouknout den bych potřebovala taky, ale mnohem víc závidím to krásné setkání. Bohužel vzdálenost nedovoluje účast...,ach jo. Taky bych Vás ráda poznala, všechny...

    OdpovědětVymazat
  4. Tím setkáním, byl myšlen křest knihy samozřejmě...:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!