pátek 1. srpna 2014

Do Troji za kytičkami


Dostaly jsme s Klárkou zase chuť na kytičky. Proto jsme se dnes rozhodly pro trojskou botanickou zahradu. David úplně nadšený nebyl, propagoval další hřiště. Těch jsme však tento týden prošli dost, bylo třeba vyhovět i jiným touhám.






A tak jsme se kochali a kochali rozličnými kvítky celý den. "I" ve slovese je správné, nakonec si to, myslím, užil i David. Dnes začala v zahradě výstavy o květinách našich prababiček. Děti byly nadšené mimosou natolik, že kurátor výstavy jim jednu věnoval. Snažila jsme se ji alespoň zaplatit, ale stačil slib, že jí budou zlobit jen jednou denně. My se prostě neumíme vrátit bez dalšího rostlinného přírůstku.


Nemohli jsme vynechat procházku po vinici sv. Kláry. Už začíná zrát !


Japonskou zahradu máme všichni asi nejradši.


I zvířátek jsme si užili . V jezírkách žije spousta želviček, ze kterých měl obzvlášť radost David.

Fata Morganu jsme pro tentokrát vynechali. Bylo krásně, že se nám ani do skleníku zalézat nechtělo. Tu si necháme na nějaké chladnější dny.

4 komentáře:

  1. Možná mi to jednou vyjde, se tam podívat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to, Ajko, stojí za to! A ty rozhodně si to zasloužíš!!!

      Vymazat
  2. Moc krásné fotky:) Byli jsme tady dvakrát za sebou na jaře a připadá mi, že je tu každý den něco nového k obdivování.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na jaře je tu také krásně. A stále si říkám, že by to chtělo zajít během krásného barevného podzimu, ale stále se mi to nedaří. V každém období se zde najde něco krásného barevného!

      Vymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!