sobota 2. srpna 2014

Do Troji za zvířátky


Když už jsme včera zavítali do Troji, usoudili jsme, že zde budeme pokračovat i dnes. Prázdniny bez ZOO si nedovedeme představit. A tak vás dnes utluču zvířecími fotkami.











Prošli jsme snad všechny hlavní lákadla. Volili jsme naší osvědčenou a oblíbenou trasu. Sice si pokaždé říkáme, že to vezmeme jinudy, ale po chvíli se podvědomě napojí na tu naší vyšlapanou.


Jen závěr jsme zvolili jiný. Vždy jsme končili v dětské zoo u koziček, dnes jsme si na závěr nechali novou atrakci pro děti - prolézačky Bororo. Jsou otevřené na místě bývalého slonince od minulého týdne. Zařádily si nejen děti, ale i tatínek.
Zvířátka jako vždy nezklamala. Každé má své kouzlo, na každé bych se vydržela dívat dlouhé minuty.Jen ty davy, ty davy..... Tentokrát mě obzvláště nadchla mláďata morčat :-). Já vím, kvůli tomu nemusím jezdit do ZOO :-). Ale nadchla mě natolik, že jsem dokonce zauvažovala, jestli nemáme Jonáškovi pořídit slečnu!

6 komentářů:

  1. Hezké, mám Trojů moc ráda - jak ZOO, tak vinici sv. Kláry, ten výhled...
    Přeji pohodovou neděli Ali, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také sem rádi zavítáme. Tenhle týden máme v plánu Trojský zámek,ať to máme kompletní :-). Výhledy jsou zde opravdu skvostné!
      Zdárný vstup do nového týdne přeji!

      Vymazat
  2. Také do ZOO rádi chodíme:) Jak už chodíme bez dětí, tak volíme pro návštěvu co nejhnusnější počasí, to je tam přece míň lidí a my máme na zvířátka klid.
    Fotky jsou krásné:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Než jsem měla děti, chodila jsme do ZOO vždy v pracovní den na jaře. Kolegyně v práci sice nechápaly, že si kvůli tomu beru dovolenou, ale byla to lahůdka. Málo lidí, klídek, stálo to za to. Tak zase musím počkat, až děti vyrostou :-).

      Vymazat
  3. Ali, krásný fotky. My zítra jedeme na Říp a na příští týden musím naplánovat ZOO v Plzni a v Ústí. Tu naši bych chtěla taky zvládnout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My zase máme o víkendu v plánu ZOO v Liberci. Ústí neznám, tak doufám, že poreferuješ!

      Vymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!