středa 2. června 2021

Den 153/365


 Chvilka nervozity před koncertem.... dnes měla Klára svůj velký den. Absolventský koncert v ZUŠ. Musím říct, že 7 let s příčkou uteklo jako voda. K mému velkému překvapení se rozhodla ve studiu pokračovat. Včerejší koncert byl opravdu vydařený, po dlouhatánské době trocha kultury byla opravdu potřeba. Myslím si , že se to Kláře podařilo. Ona samozřejmě spokojená nebyla, prý tam chybky byly. Ale chválila ji její učitelka, korepetitorka i pan ředitel. Myslím, že může být spokojená. Všichni asi chápou, že díky nervozitě se chybka vloudí. Navíc se do poslední chvíle nevědělo, zda bude možné koncert vůbec konat. Nejprve to vypadalo, že ano. V pondělí na hodině jsme se dozvěděli, že kulturní školní akce povolené nejsou, koncert že tedy nebude. A v úterý psala paní učitelka, že je opět změna, že koncert bude.

 Pokud máte zájem, můžete posoudit, jak se Kláře její absolventské představení podařilo:



6 komentářů:

  1. Pustit si to teď nemohu, ale pustím a gratuluji!
    Ali, měj hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Bravo a hodně úspěchů mladé umělkyni👍🏻👍🏻👍🏻

    OdpovědětVymazat
  3. velká gratulace. Naše bývalá baletka :-) končí druhý stupeň, včera maturovala a absoloventský koncert by měl být za 14 dní, tak snad zase nebude něco jinak :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji velice. Je to krásný výkon a krásná umělkyně:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné! Obdivuji všechny, kteří to dotáhnou až k absolutoriu. Vím,
    co to obnáší, sama jsem taky docházela do ZUŠ a absolvovala (klavír) a i moji synové to mají zdárně za sebou. Hudba člověka obohatí na duchu. Dceři moc
    gratuluji! Hana z Vysočiny

    OdpovědětVymazat
  6. úvěrová společnost, která mi poskytuje půjčku ve výši 5 000 000,00 USD, když ostatní investoři půjčky zanedbali moji nabídku, ale pan benjamin lee mi poskytl úspěšnou půjčku. Jsou přímo zapojeni do financování půjček a projektů z hlediska investic. poskytují finanční řešení společnostem a jednotlivcům, kteří hledají přístup k fondům kapitálových trhů, mohou vám pomoci financovat váš projekt nebo rozšířit vaše podnikání .. e-mailový kontakt :::: také 247officedept@gmail.com nebo napište na číslo whatsapp na + 1- ( 989-394-3740)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!