sobota 11. dubna 2015

Pardubická arabeska





Opět po roce na soutěži v Pardubicích. Nějak mě ty soutěže vadí čím dál tím víc. Tentokrát jsme udělali trošku zkrácenou verzi. Vzhledem k tomu, že prostorová zkouška byla od osmi hodin, přičemž Klářina kategorie začínala ve 14:30, vypustili jsme jí. Raději jsme se vyspali a do Pardubic přijeli právě na oběd. Vyhlášení výsledků má být po 21 hodině, to bychom do Prahy přijeli zase kolem půlnoci. Protože medaili opravdu nečekáme, oželíme i to vyhlašování. Prošli jsme se po Pardubicích a hurá domů.  Překvapivě i Klára na soutěži být nechtěla. Tentokrát tam ani neměla žádné kamarádky. V naší škole je totiž teď všechno postaveno na malý začínajících holčičkách, tomu byla podřízena i příprava na soutěž a následný výběr. Zatímco Klára a její vrstevnice do loňského roku slyšely, že jsou na všechno malé, letos se dozvěděly, že jsou na všechno moc velké. Inu, malá děvčátka mají mladé, agresivní maminky.


Kláře se, myslím, její variace v rámci možností povedla. Je stále co vylepšovat, bylo by na ní ještě hodně práce, ale bylo jí řečeno, že jí už dělat nebude. Ale myslím, že velkou ostudu si snad neuřízla.

6 komentářů:

  1. Krásné tancování - určitě to Klárce hodně přináší v každém případě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím, když jsem tu teď utírala ty potoky slz poté, co jsme našly výsledky... . Někdy o tom fakt pochybuju, jestli to stojí za to, jestli to má (máme) zapotřebí.

      Vymazat
  2. Ahoj, my taky letos neuspěli, byli jsme v kategorii 3b, vystupovali jsme v 17:15. Čekali jsme až do vyhlášení, nemáme to domu tak daleko jako vy. Paní učitelka teď bude holky pěkně honit, aby to za měsíc doma v Hradci bylo lepší. Pavel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Držím palce, ať to vyjde. My letos do Hradce nejedeme, ještě zvažujeme Plzeň, ale nechce se mi...

      Vymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!