neděle 15. dubna 2012

Zase jsme utrácely




Na dnešní den jsme si s tatínkem děti rozdělili. Kluci byli doma, stavěli autodráhu, pracovali v garáži a prostě si chlapsky užívali. My jsem s Klárkou měly dívčí program. Dopoledne nás čekala baletní zkouška. Pak honem domů uvařit oběd a vyrazily jsme na sraz vyšívaček. Jenže jsem tam dorazily až po 15. hodině, kdy už téměř vše bylo sbaleno. Ještě jsme alespoň stačily něco malého nakoupit. I Klárka si přála své sady, uvidíme, jak se s tím popere. Zde jsme se tedy nezdržely příliš dlouho. Snad déle jsme pobyly v Pet centru, kde jsme dlouho obdivovaly 3 týdny stará mláďata kosmana zakrslého. Sledovala jsem jejich maminku, která je obě dvě nosila na zádech a občas se je alespoň na chvíli snažila shodit. Myslím, že jsem jí rozumněla. O pár krámů dál je obchod Tchibo, tam nás zaujaly sady na výrobu šperků. Jsme zvědavá, jak se nám bude dařit. Škoda, že někde neprodávají balený volný čas. Tam bych také určitě hodně nakoupila.
Pak už jsme frčely domů chystat pohoštění na zítřejší oslavu Davidových narozenin.

4 komentáře:

  1. Tohle tvoření Ti závidím,...v tomto s kluky moc zábavy není, občas něco,...ale minimálně, tak tvořím v práci s dětmi hodně vysokého věku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás je to naopak. Já na tvoření moc nejsem. Líbí se mi to, obdivuji lidi, kteří to umí, já na to prostě nemám ruce, přestavivost, trpělivost. Ale Klárka to miluje a chce pořád něco zkoušet, kvůli ní se snažím.

      Vymazat
  2. Sraz vyšívaček zní hezky. Taky bych tvořila, kdybych měla čas.

    OdpovědětVymazat
  3. Ali, jsem moc ráda, že jsi zašla, i když jsme se neviděly, ale i v ty tři hodiny tam bylo stále dost lidí. A jak koukám, tak jste holky nakupovaly :-) Sýkorka bude nádherná, ptačích výšivek mám asi nejvíc. I korálky máte pěkné, ty by mě taky tak lákaly, ale musím se krotit :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!