pátek 22. prosince 2017

Když se rozbije flétna...



...vypadá to, jak by jeden vůbec necvičil a ještě k tomu měl dřevěné prsty. Přesně to se stalo Kláře na dnešním koncertu. V první části jsem si říkala, co to blbe, vždyť cvičila, doma to hrála moc pěkně. O přestávce přišla celá nasupená, že jí flétna nezní, něco se děje a neví co. Po ohlednání flétny paní učitelka zjistila, že se jí přilepila klapka a otevírá se pozdě. Něco poštelovala a že snad to nějak půjde. No nešlo, číslo bylo ještě horší.  Klára byla... jak jen to říct slušně...hodně hodně hodně naštvaná. Naštěstí, když dohrála, paní učitelka vyšla na jevišti a publiku vysvětlila, že to nejsou Klářiny chyby, ale technický problém na nástroji. Třetí skladbu už musela Klára vynechat, to by už bylo týrání posluchačů. Flétnu jsme tedy sbalili a první pracovní den pojede k nástrojaři. Taky mohla ještě přes koncert vydržet....

4 komentáře:

  1. Třeba je to nápad pro Ježíška na novou fletnu🌲😀Hezké svátky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdepak, nástroj má 2 roky. Na seřízení k nástrojaři pojede vlastně poprvé, už má na to nárok. Pak doufám bude zase dlouho jako nová!
      Krásné prázdniny!

      Vymazat
  2. ...i takové věci se stanou!
    Snad to Klárce ani vám nepokazilo Vánoce! Přeji jejich pohodové prožití! Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, Helenko, to ona si pokazit nenechá. Byla sice ten večer protivná, ale dost se jí ulevilo, že paní učitelka před publikem vše vysvětlila. Přece jen je Klára ve věku, kdy je hodně důležité, jak před ostatními vypadá.
      Krásné sváteční dny i Tobě, Helenko.

      Vymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!