sobota 23. května 2015

Kreativita - hobby jaro 2015


Naše pravidelná akce na výstavišti v Holešovicích. Klára zase řádila jak černá ruka. Malovala hedvábný šátek, vyráběla čokoládové lanýže, smaltovala lžičku. A hlavně korálky, tam jsem samozřejmě strávily nejvíce času. Je pravda, že v  porovnání s obdobnou akcí v Dubči je zde workshopů podstatně méně. Většina stánků je zaměřena výlučně na prodej. I když je zde méně lidí ( nebo se na větším prostoru více rozptýlí), Dubeč je mi sympatičtější. Musíme příště vyrazit zase tam.


Peněženku jsem provětraly parádně. Vždy mě překvapí, co všechno nutně potřebujeme.

Náramek z worshopu v Actualu 

Sivli, děkujeme!!!

Kluci zatím odjeli ke strejdovi podívat se, jak rostou králičci a jaké nové slepičky strejda přivezl. I když měl David překvapivě cukání jít se mnou a Klárou, vidina venkova vyhrála. A myslím, že udělal dobře.

4 komentáře:

  1. Není zač, doufám, že příště mi vyjde :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud by jsi zcela vážně zvažovala cestu do Prahy kvůli výtvarnu, skoro bych se přimlouvala za Dubeč. Sice prostory stísněnější, mnohem více lidí, ale také více stánků a zajímavější workshopy.

      Vymazat
  2. Ali, ráda věřím, že jste si to užily! Náramek je parádní!
    Měj hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, děkuju. Náramek mě mile překvapil. Zpočátku jsem se tvářila na tuhle dílničku trochu nedůvěřivě (přiznám se, že lidi od Actualu nejsou úplně moje krevní skupina, to už jsem si ověřila na více akcích), ale nakonec jsem musela uznat, že to nevypadá úplně špatně :-).
      Hezký den!

      Vymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!