neděle 5. ledna 2014

Vánoční výstava


Protože dnes bylo počasí deštivé, rozhodly jsme se s Klárou, že zkusíme ještě jednou vánoční výstavu v Betlémské kapli. Doufaly jsme, že třeba poslední den výstavy by nemusely být fronty. Náš předpoklad byl správný - množství lidí bylo snesitelné. Prohlédly jsme si výstavu opravdu důkladně. Obdivovaly jsme betlémky a vánoční ozdoby ze všech možných i nemožných materiálů - perníku, kukuřičného šustí, krajky, papíru, dřeva, vizovického těsta, ovčí vlny a v neposlední řadě samozřejmě z korálků.

Mimo jiné mě zaujala i tato výšivka v pohádkové světničce. Uvažuji, že bych si něco takového měla vyšít a mohlo by se to stát mým životním krédem.

Tvrdé Y je v mém psaní použito záměrně, opravdu jsme byly jen já a Klára. David totiž kašle. Opět. Ve školce byl naposledy v polovině listopadu. Doufala jsem, že by třeba teď v pondělí mohl... Nemůže, noc na dnešek prokašlal celou. Zítra nás čeká kontrola nosní mandle na ORL. Před kontrolou má být 3 týdny zdravý. V době, když jsme ho objednávala, tomu tak bylo. Ach jo...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!