pondělí 6. února 2012

Příprava na hory



Už několik dní si říkám, že bych měla využít přírodního mrazáku a vyčistit ten náš v kuchyni. Ať jsou ty děsivé mrazy alespoň k něčemu užitečné. Pořád jsem to odkládala, moc se mi do toho nechtělo. Nakonec mě ale nakopla Iva, tak jsem dnešní dopoledne strávila veskrze užitečně :-). Jsem ráda, že to mám za sebou.
Večer vyrazila Klárka s tatínkem do půjčovny pro výbavu na lyže. Byli tam hrozně dlouho, už jsem měla obavy, co se jim stalo. Ale přijeli s půjčenými lyžemi a novou helmou. Tu by mohla nakonec používat i na brusle. Že bych konečně přestala být ta nezodpovědná  matka, která nechá své dítě kroužit po ledu bez ochrany hlavy! :-)
Trošku mě dnes zamrzelo jednání Klárčiny paní učitelky. Psala jsem jí, jestli nechce, abych jí přišla ve středu pomoct vyfoukat vlásky holkám. Přece jenom mrazy jsou velké, ona má na starosti holky ze dvou tříd, hodně holek je dlouhovlasých... Ani mi neodpověděla. Již delší dobu mám pocit, že komunikace nějak vázne. Třeba jí křivdím, měla dnes hodně práce a odepíše zítra. Uvidím...

98/365 Co mi dnes udělalo radost:
- čistý, vytříděný a vyrovnaný mrazák

1 komentář:

  1. Myslím, že nejsi jediná nezodpovědná matka, když jedu s kluky na inline, na veřejné bruslení,.....jsme my ty vyjímky, kdo mají přilby, ne naopak. Na inlinech jsem já s chrániči za exota,.....ale stále si říkám, nejen, že jdu příkladem dětem, ale když se mi něco stane, budou mít mámu k nepoužití a v horšm případě nebudou mít mámu:-) V9m, že se může stát cokoliv, kdykoliv, ale proč tomu pomáhat:-)
    Takže já gratuluji ke skvělé koupi, navíc Klárce moc sluší!!!:-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!