neděle 8. září 2019

Hrnčířské trhy






Podzimní Hrnčířské trhy v Berouně jsou pro mě vždycky takovým prodloužením prázdnin. Prostě skočíme s dětmi do vláčku a jedeme na výlet. Prohlédli  jsme pečlivě všechny stánky. Koukali se a kochali. Nakupovali jsme minimálně. Vybrali bychom si toho určitě tolik, že bychom to ani nepobrali, ale co si budeme povídat, byt nafukovací není. S focením to bylo slabší. Jako vždy jsem řešila problém, jak alespoň něco vyfotit bez okolo stojících lidí. Da
vy opět neskutečné. Bylo to asi také tím, že v sobotu bylo počasí špatné, spoustu lidí asi odložilo návštěvu až na neděli.
 ¨
Po obědě jsme nejdříve vystoupali na Pražskou bránu a pokochali se pohledem na trhy shora.




Poté už povinná procházka na Městskou horu. Tentokrát jsme konečně měli štěstí, ukázali se nám oba méďové. Zjistili jsme, že když se medvěd pase na trávě, neuvěřitelně při tom mlaská!




A nakonec výšlap na rozhlednu. A krásný výhled. Jsem moc ráda, že vyšlo hezky počasí a mohli jsme si ještě alespoň na chvilku prodloužit léto.

2 komentáře:

  1. Ali, Beroun i Kunštát máme poněkud z ruky!
    takže se na keramické trhy každoročně již pár let chystám, a ještě nikdy to nevyšlo, je fakt, že mě vždy od návštěvy odradí i ty davy lidí :-)
    Tak se vždy pokochám tady fotkami, od ostatních blogerek !
    Snad už si vše se začátkem roku sedlo a ty jsi zase zdravá jako rybička !
    Měj krásné i babí léto !

    OdpovědětVymazat
  2. Hezká reportáž, snad se tam taky jednou podívám!
    Ali, měj hezké dny, Helena

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!