pondělí 4. června 2018

Pro dnešek trochu hudby


Díky Klářině úrazu budete ochuzeni o dávku baletních videí. Museli jsme si nechat ujít sobotní vystoupení, které se konalo u příležitosti 25 let působní baletní školy. Víte, že baletní představení úplně nehltám, ale na tohle jsem se dokonce i těšila. Klára tady měla dostat velký prostor, hodně sólových partů, dokonce jí pan učitel sehnal i tanečníka a čekal ji tanec v páru. Ale smůla.... A vypadá to, že ani do Hradce na soutěž neodjede. 

Dnes tedy budou videa hudební. Davidova kytarová třída měla závěrečný koncert. Stejně jako o Vánocích  v prostorách Free Masonic Clubu v  Týnské ulici. Není to úplně typ klubu, kam bych si šla asi sednout, ale pro děti má své kouzlo, že si mohou zahrát i v jiných prostorách než v hudební škole. 




David opěk hrůzou tuhý jako vždycky. Jako vždy tvrdil, že není vůbec nervozní, ale po příchodu do klubu úplně přestal mluvit, pouze kýval nebo vrtěl hlavou. Naštěstí vystoupení se mu povedlo, hrál bez chyby, tak měl sám ze sebe dobrý pocit. Doufám, že se časem trošku otrká, přestane se tak hrozně  bát  a jednou se bude na jevišti tvářit i trošku normálně :-)

4 komentáře:

  1. Ali, David super!
    A výraz má takový soustředěný, vážný :-)
    Líbí se mi i zpěvačka, její hlas i píseň.
    Musela to být povedená akce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mu zase říkala, že vypadal, jako kdyby měl začít plakat. Bojí se, to je celé. Přitom vůbec nemá čeho. Snad se časem trošku otrká. Klárka zpívá opravdu moc pěkně, vystupovala s Davidem již podruhé.

      Vymazat
  2. Až mi ho je líto, jestli má takovou trému a tak to prožívá... Ale prsty mu to nesvázalo, je moc šikovný! A doprovodná kytara, to je zase něco úplně jiného, super!
    Musím říct, že červen býval narvaný koncerty a vystoupením, nestíhali jsme, nehodilo se to, do toho finiš ve škole a teď se mi po tom stýská...
    Ali, měj se moc hezky a Davidovi gratuluji! Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On původně říkal, že na žádné koncerty chodit nebude. Nenutila jsem ho, všechno jsem nechala na panu učiteli. A protože on má hodiny postavené na kamarádství a takovéhle akce podává dětem tak, že je to vlastně pohodový večer, kde si s kamarády zahrají a zazpívají, David mu svou účast odkýval. Pak ho to ale nakonec nějak doběhlo. Vystupovala teprve potřetí, tak snad se to bude časem zlepšovat :-)
      A máš pravdu, červen je opravdu hektický. A také prosinec...

      Vymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!