neděle 20. srpna 2017

ZOO



To se nedivím, že nejsou žádná koťata, když se snaží takhle :-)




Dva beránci








Loni jsem tady psala, že prázdniny bez ZOO by pro nás nebyly úplné. A platí to stále. Jen shodou náhod vyšlo, že jsme šli do ZOO na rok přesně. Uvědomila jsem si to, až na místě, kdy jsem studovala časový harmonogram oslav narozenin malé hrabáčové Nyoty. Měla jsem obavu, abychom se tam nenachomýtli v době oslav a nepadli do toho největšího davu. Už takhle jsem potkávali více lidí než mi bylo milo. Ale počítala jsem s tím, to už k ZOO patří. Jinak ale veskze pozitivní den, zvířata mě nikdy nezklamou.

3 komentáře:

  1. Já byla o víkendu v ZOO Liberec a bylo to pro mne velké zklamání. Pořád mám před očima slonice, ve výběhu jen beton a písek, prostor se mi zdál na tak velká zvířata malý. Jedna slonice se stále houpala dopředu a dozadu, lidi stojící vedle nás to komentovali slovy, že se má, že je na technopárty a že může tancovat podle libosti, ale mne to zrovna k smíchu nepřipadalo. To pražští sloni mají výběh luxusní. Celou dobu jsem na ty dvě myslela a návštěvu ZOO jsem si moc neužila. Těšila jsem se na bílé tygry, ale to samé zklamání...beton a bezpečnostní sklo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdysi dávno jsem měla libereckou ZOO moc ráda, připadala mi taková malá, útulná, příjemná. Ale už jsem tou pražskou rozmazlená, takže také už mám pocit, že je malá a trochu se tu zastavil čas.

      Vymazat
  2. Skvostné záběry, Ali! :-) My byli jen v ZOOparku, musim se dokopat dát fotky na blog:-))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!