čtvrtek 5. května 2016

To byl zase den...


Uložení urny... to nikdy neskončí... Pořád mám pocit, že je všechno sen, hodně blbý sen. Stále čekám, že se probudím, vezmu telefon a zavolám: "Ahoj tati, to si nedovedeš představit, jaký příšerný sen se mi zdál!". Jenže nad ránem koukám do stropu a vím, že nemám komu volat. "Volaný účastník není dostupný. Prosíme, zavolejte později". Už žádné později nebude.

Potom s Davidem k doktorce. Odhadla jsem to dobře - angína. Proč by to mělo být jinak? Je přeci květen - měsíc angín. A že přijde zítra o koloběžkiádu a v pondělí o výlet do ZOO, už také patří k našemu koloritu. Ještě si to zopakujeme určitě v červnu.

5 komentářů:

  1. Ali, vydrž a drž se, bude líp... Bolest trochu poleví a pak budou hezké vzpomínky... nevěřila jsem, že na tátu budu někdy vzpomínat s úsměvem nebo dokonce se smíchem, chce to čas.
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Ali, přesně vím, jak se cítíš..Jak píše Helenka, chce to čas a hlavně nikdy nezapomínat..nnaopak vzpomínat na vše krásné..Inka

    OdpovědětVymazat
  3. Ali, opravdu to chce čas, bolest není tak ohromující, ale není dne abych si nevzpomněla. Časem přijmeš, že to tak prostě mělo být. Je to lidského života běh :-( Kdo zažil, chápe. Myslím na tebe, pa Radka

    OdpovědětVymazat
  4. člověk to všechno vydrží, jen malinko okorá.. Posílám sílu, ať je líp

    OdpovědětVymazat
  5. Holky, moc děkuju za krásná slova. Vím, že nic jiného než čas nepomůže a že zase bude líp. Já jen.... prostě.... tušila jsem, že to bude bolet, ale nečekala jsem, že tak moc.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!