středa 20. března 2013

"40"



Už je to tak, dnes jsem načala další desetiletí. Depresím z toho nepropadám, nepatřím mezi lidi, kteří nějak významně řeší svůj věk. Vždy jsem se řídila známým pořekadlem o tom, jak se člověk cítí. Dnes ho moc na světlo raději nevytahuji, protože podle něj by mi muselo tánout pomalu na stovku. Ale věřím, že to je jen stav dočasný a brzy zase omládnu.
Oslavy žádné nekonám. Jsem typ který rád kupuje dárky a rád pořádá oslavy pro ostatní, ale při oslavě vlastní se cítím trochu nesvá. Velmi mě potěšilo, kolik milých lidí si na mé narozeniny vzpomnělo. Dostala jsem dnes spoustu milých přání, SMS, mailů. Doufám, že jsem na žádný nezapomněla poděkovat. Mezi mnoha milými telefonáty byl jeden obzvláště millý  od kamarádky z dětství, se kterou se z časových důvodů vídáme jednou za rok, někdy i méně, ale stále o sobě víme. Ta mě opravdu překvapila, že si stále datum mých narozenin pamatuje.



Krásné frézie jsem dostala od dětí. A od manžela další krasavici do mé sbírky. Jen ten prostor už mi schází. Dělala jsem na manžela smutné oči, že bych opravdu nějaké poličky potřebovala. Tak uvidíme.

Moje paní doktorka mě bohužel "obdarovala" antibiotiky. Vzhledem k tomu, že jsem jedny dojedla před necelým měsícem, radost mi  tím opravdu neudělala. Co se dá dělat, doufám, že mi brzy zaberou, abych konečně mohla začít mládnout!

12 komentářů:

  1. Ali, přeji všechno nej a krásné narozeniny. Přání pevného zdraví je, jak čtu, na místě!
    Krásné kytky!
    Pa, helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, děkuji. A máš pravdu, přání "hlavně zdraví" už dlouho neberu jak frázi!

      Vymazat
  2. Ali, vše nejlepší, hlavně to zdraví ať je v pořádku, ostatní pak přijde samo : )
    Katka

    OdpovědětVymazat
  3. Ali, včera jsem Ti posílala komentář, ale nějak se vytratil... Ráda ho zopakuji:-) Opožděně přeji krásné narozeniny a hlavně brzké uzdravení. Frézie miluji... Hezký víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moniko, děkuji moc. Frézie mám moc ráda, už jsem je ale dlouho nedostala. Moje mamka totiž razí zásadu, že se hodí pro mladé, pro mě už nejsou a šíří to po okolí. Ještě že moje dcera na takové řeči nedá!

      Vymazat
  4. Lehce opožděně- všechno dobré do dalšího roku života!

    Ač narozeniny nemám, ATB jsem dostala včera taky, jen mi dr. neřekla, že je to i na mládnutí- to bych už měla zobat alespoň 2x denně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za přání.Uvidíme, jak budeme po atb mládnout. U mě působí, alespoň v tom smyslu, že už se necítím na tu stovku, ale jako čerstvá osmdesátnice. Ať je vám brzy lépe!

      Vymazat
  5. Opožděně, ale přeci.
    Přeji Ti vše nej nej nej...k tak krásnému výročí a přestože to "neřešíš", užij si je!
    Posílám hodně zdraví Tobě a i celé rodině!!

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to jsme stejně " mladé" :-)
    Všechno Nej a hlavně ať ATB zaberou na nemoce a třeba i na to mládnutí ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano Ilonko, "mladé" je ten správný výraz! Děkuju moc za přání.

      Vymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!