sobota 16. března 2013
Objev v kuchyni
Kuřecí roládu máme u nás doma docela rádi. Jenže vykostit kuře, vytvořit použitelný obdélník masa na následně zavinout a zavázat bylo vždy nad mé síly. Rolády jsme si tedy vždy užívali jen na návštěvách. Nedávno jsem však na ne příliš chvalně prosluslém MMB objevila tip, my neschopní můžeme udělat "roládu" velmi jednoduše pomocí srnčího hřbetu - tady je ten tip. Dnes jsem vyzkoušela. Je to opravdu úžasně jednoduché, rychlé a roláda krásně drží tvar. Možná, že pro některé z vás jsem objevila Ameriku, nám však tento tip rozšířil jídelníček.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Dobrý nápad, roláda vypadá skvěle. Já to řeším nákupem již kuřete vykostěného a připraveného tak na roládu :-)
OdpovědětVymazatTý jo, to je skvělý, to budu muset vyzkoušet, roládu právě kvůli té práci nedělám.
OdpovědětVymazatIvo, vyzkoušej, je to hrozně rychlé, téměř bez práce.
VymazatVypadá fakt dobře..... taky na roládu kupuju kuře už vykostěné:-))
OdpovědětVymazatAli,
OdpovědětVymazattaké jsem tu recept před nedávnem objevila a jinak už jí nedělám !
To mi připomnělo, že bych jí mohla udělat na Velikonoce ;-)
Taky mě nadchla svou jednoduchostí. Na Velikonoce by se hodila, děkuju za tip!
Vymazat