pondělí 3. prosince 2012

Tvořivou



...  první adventní neděli jsem dnes měly s Klárkou. Vyrazily jsme totoiž do Holešovic na veletrh kreativity. Klárka si to opravdu užila. Měla možnost vyzkoušet si techniky, které ještě nedělala. Nejprve mokré plstění, kdy si uplstila obal na tužku. Potom vyrobila nádhernou sadu šperků, upískovala si obrázek, nalepila náramek. Pustila se i do šití prstýnku, ale protože to je práce titěrná a dlouhá, vzala si prstýnek na došití domů. Nakoupily jsme spoustu výtvarných potřeb, abychom mohly doma v tvoření pokračovat. Peněženku jsme provětraly pořádně. Osvědčilo se mi chodit na takovéhle akce poslední den. Klárka totiž má potřebu vyzkoušet úplně všechno. Takhle alespoň vidí, že si konec nevymýšlím já, ale opravdu vystavovatelé stánky balí a fakt musíme odejít. Jen mě moc mrzelo, že jsem zapomněla doma foťák. Sledovat její zaujetí prací je opravdu zábavné. Tak alespoň jsem doma zdokumentovala její výtvory.

3 komentáře:

  1. S tím foťákem je to opravdu škoda. O veletrhu jsem věděla, leč prozřetelně jsem tam nešla :-) Určitě by se mi tam moc líbilo a jak se nám, utrácela bych též.

    OdpovědětVymazat
  2. jůů, to jsou náádherné výtvory. Taky jsem tam chtěla jít, ale...

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda, že jsi ten foťák neměla. Tak můžete ještě jít v dubnu na Prague patchwork meeting - mohly bysme se tam i potkat :-)))
    Ali, stav se u mě na blogu ;-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!