pondělí 30. dubna 2018

ZOO

Jít dnes do ZOO se mi zdálo jako geniální nápad. Ti, co mají dnes volno, odjednou z Prahy na celé 4 dny. Ti co volno nemají, budou v práci nebo ve škole. Takže v ZOO budeme téměř sami. Evidentně takhle uvažovali všichni, protože frontu, která se táhla před pokladnami, jsem ještě neviděla. Čekali jsem více než 30 min! Uff... chtěla jsem odjet. Nechala jsem se přemluvit, vydržela.... a byla ráda. ZOO je totiž snad jediné místo, kde jsem schopná odfiltrovat ty neskutečné davy a soustředit se jen na zvířata. Užila jsem si opravdu krásný den:


















Moc se omlouvám za množství fotek , ale znáte mě... :-)

4 komentáře:

  1. Krásné fotky a ze ZOO jich není nikdy dost :-)
    Jinak jsem uvažovala stejně, Pražáci v pátek odjedou na chalupy a bude klid. Byla jsem totiž od pátku do neděle v práci....no a lidi chodili jak zběsilí. Venku krásně a oni couraj po obchoďáku...chlapi otrávení, haranti prudící, škoda slov. Přijde mi, že si lidi už nedokáží poradit s volnými dny. Já byla ale taky naštvaná...já bych tak ráda někam na výlet a nemůžu a oni můžou, protože mají volno a místo do přírody vymetají bezcílně jeden krám po druhém....a hlavně, jen čumí a nekupují :-) Pro mne naprostá ztráta času

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tomu, Jitko, vůbec nerozumím. Proč někdo tráví tak nádherný den v obchodech, když nepotřebuje nic koupit? Já obecně nerozumím dnešnímu trendu trávení volného času v obchodních centrech. Nikdy by mě nenapadlo, jít tam "jen tak". Jdu tam opravdu, když něco potřebuju a snažím se být tam co nejkratší možnou dobu. Asi jsem divná.

      Vymazat
    2. taky to nechápu. Ale vidím dost často ..ráno mamina s dítětem v albertu, to chápu, je potřeba nakoupit, ale po dvou hodinách je tam stále, vymetá krámky, jeden po druhém, odpoledne je tam znova s kamarádkami, sednou si do kavárny a děti pošlou k nám, pohrát si. dnes se chodí místo na pískoviště a parků do obchoďáků. Přitom všude slyším, jak je to hrůza není čas na rodinu, lidi jsou dlouho v práci a jakmile mají volno, šup a hurá vymetat krám.

      Vymazat
  2. My trávili dnešní den v Babiččině údolí, nad Ratibořemi - n e m ě l o to chybu!
    Pavel

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!