pátek 3. října 2014

Poslední letošní květy


Vidím, že se tady z toho stává nepravidelný občasník. Týdeník evidentně nezvládnu, doufám, že neskončím s měsíčníkem :-). Ale ono není nic veselého, o čem by se dalo psát. Práce moc, času málo. Mám pocit, že teď nejvíce času trávím s Jonáškem na veterině. Je moc nemocný (i když je to holka, mužský rod už zůstal). Silné průjmy ho trápí už třetí týden. Paní doktorka si s ním už neví rady. Tento víkend budeme sbírat trus na rozbor. Ale vidím to hodně černě, moc se bojím, když vidím, jak odchází před očima, teď už i přestává jíst.

I David má zdravotní obtíže. Čeká nás vyšetření na neurologii ( objednací lhůta více než měsíc a půl mě tedy dostala! ), EEG, CT a jiné radosti. Ani se nějak nedokážu radovat z prvních jedniček, které nosí ze školy.

Abych měla alespoň něco hezkého, alespoň poslední letošní květy kaktusu. Mám ho u rodičů. Mamka mi volala, když jsem cestovala po Praze, že ještě rozkvetl. Zastavila jsme se alespoň na skok pro jednu fotku. Je jen z mobilu, nebyl čas upravit pozadí, byl to fakt let. Ale z  květů mám vážně radost!

10 komentářů:

  1. Jéé ... no takhle krásně mi ještě nekvetly:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko, to už je jen takový koneček, v létě kvetl mnohem víc. Jenže vždy kvete, když nemůžu k rodičům zaběhnout s foťákem :-)

      Vymazat
  2. Kaktus vypadá nádherně. A marodům přeji brzké uzdravení. Ty čekací doby mě taky "fascinují".

    OdpovědětVymazat
  3. moc přeju lepší výsledky!!

    Kaktusy jsou krásné

    OdpovědětVymazat
  4. Ali, určitě přijdou zase hezké dny!
    Myslím na vás, pohodový večer. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, děkuju, snažím se neztrácet optimismus.

      Vymazat
  5. Ó, jé, to máte doma starostí. Třeba je kvetoucí kaktus předzvěstí lepších zítřků. Držím palce ať je lépe.

    OdpovědětVymazat
  6. Jejky, držím palce, ať vše dobře dopadne!! Jonášku, ať bříško nezlobí a Davidkovi na vyšetření "tfuj, tfuj" také, čekací doby jsou hnus! Drž se!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!