sobota 13. října 2012

Seznamte se...




To je Jonášek. Přijel k nám včera ráno z Příbrami. Je mu právě 6 týdnů. Včera to vyděšené nic sedělo celý den v boudičce, ani čumáček nevystrčil. Teprve pozdě večer zvítězil hlad a Jonášek opatrně vylezl, aby se najedl. Dnes už to bylo lepší. Sice vyděšen, ale nechal se pohladit, ba i pochovat. Doufám, že si na nás brzy zvykne a bude se mu u nás líbit. A já musím odolávat nátlaku dětí, abychom mu pořídili Melicharovou.


Dnešní plavání zvládl David na jedničku. Včera večer si vyprosil, aby šla s námi Klárka a alespoň se na něj dívala, když už s ním nemůže plavat. Jenže v noci Klárku začala moc a moc bolet hlava, většinu noci nespala. Ráno jí sice bylo lépe, bolest hlavy byla snesitelnější, ale bylo jasné, že zůstane doma. To nelibě nesl David a prohlásil, že tedy také nikam nejde. Nakonec jsem šli a pochvilkovém přemýšlení v šatně prohlásil :" Dnes plakat nebudu!". Spokojeně vlezl do bazénu, celou hodinu se bavil a šlo mu to skvěle. A mě spadl kámen ze srdce. Ta rána musela být slyšet i u vás!

6 komentářů:

  1. krásný kousek :-)) vítejte v klubu přátel hlodavců .-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím přiznat, že vaše články mě hodně "nahlodávaly". I když jsem se při nich srdečně bavila, s narůstající hrůzou jsem si říkala :"Vážně tohle chci?". Ale děti byly nakonec přesvědčivější :-)

      Vymazat
    2. sama bych si je jako mazlíčky nevybrala, ale musím říct, že teď už bych je ani nikomu nedala, což jsem původně celkem bez zardění vykřikovala poměrně nahlas. A když jdu po schodech domů, už poznají, že jdu já- a pískají (vědí, že jim něco na zub strčím :-)) Docela to s nimi jde. ;-) Tak hodně chovatelských úspěchů a zážitků- a bacha na kabely- všechno přehryžou :-)!

      Vymazat
  2. Tak konečně :-) Já pořád dumala, co to bude za přírustek :-) Je to fešák, Melicharovou by fakt potřeboval :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Těší mne, JOnášku, ať se v novém domečku moc líbí!

    A ta rána byla teda od Vás?!!! No paráda!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!