Podzim je neochvějně tady. A s ním čas vydatných horkých polévek , ke kterým se hodí čerstvé pečivo. Vyzkoušela jsem tyto česnekové houstičky a rajčaty a rozmarýnem. Recepty Míšy Landové mě nikdy nezklamou. Stejně tak tyto housičky jsou úplně luxusní. Prozíravě jsem je vyfotila hned po upečení, dříve než jsem ochutnali. Pak už by nebylo co fotit.
A ještě přidám tip na dny, kdy se vám už nechce večer čekat, až vykyne těsto. Jako mě včera. Večer v televizi první díl Stardance, to si přeci nemůžu nechat ujít. Ale snídaně ráno potřeba je. V takovýchto situacích využívám recept na skořicové šneky z Kuchařky pro dceru. Večer jen rychle zatočím šneky a šup s nimi do lednice. Ráno stejně vstávám o hodně dříve než zbytek rodiny, takže je v klidu upeču a rodinu čeká vlažná voňavá snídaně.
Ali, jedna fotka je lákavější než druhá! Na ty houstičky jsem taky koukala, ještě jsem je nepekla. A skořicové (i jiné) šneky u nás milujeme...
OdpovědětVymazatPřeji příjemné pondělí, Helena
Lezarts
OdpovědětVymazatTaké bych mlsala :-)!
Fotky mi dělají chutě. Ale je pozdě večer, dnes byl den nakládání zelí, a trochu se to protáhlo :-) Pavel
OdpovědětVymazatObojí vypadá báječně, skořicové šneky miluju 🧡
OdpovědětVymazat