čtvrtek 29. května 2014

Ohlédnutí za veletrhem Kreativita-hobby


Je neuvěřitelné, jak mi ten čas letí. Mám pocit, že nestíhám nic. Nevím, jak to dělám, asi špatná organizace.
Proto se až dnes vracím k letmému ohlédnutí za akcí, za kterou jsme s Klárou vyrazily v neděli na holešovické výstaviště. Den jsme vybraly dobře - byla neděle, venku nádherně, tak se moc takových bláznů jako my, kteří se nechají zavřít do výstavních hal, naštěstí nenašlo. Žádné davy - to bylo asi ale jediné plus celé akce. Přiznám se, že tentokrát nás to příliš nenadchlo. Mám pocit, že vystavovatelů bylo výrazně méně než v jiných letech. I tak si Klára vyzkoušela např. malování na tričko. To se úplně ideálně nezdařilo. Barva jí na jednou místě prosákla až na záda, ale to jsme zjistily až po příchodu domů. Radila jsme se se zkušenými, vyzkoušela rady, ale bez úspěchu. Už mám připravenou láhev Sava, jen se mi do toho nějak nechce. Uvidíme :-)


Pod vedením lektory holky namalovaly krásný obraz. Musíme ho zarámovat a vyvěsti!

Vyzkoušely si i zdobení čokolády a pro nemocného Davida Klára udělala jeho milované Angry Brids z pěnovky. Nakoupily jsme samozřejmě děsně potřebné korálky a komponenty na ně. Na samotné korálkování už ale čas nezbyl. Nechávaly jsme si ho až na konec, chtěla jsem, aby si Klára vyzkoušela věci, které doma neděláme. Tak to zase někdy příště někde jinde.

Neděli jsme zakončily krásnou podvečerní procházkou centrem Prahy, abychom si alespoň trochu sluníčka užily. Kluci to sami doma zvládli na s antibiotiky a autodráhou na jedničku!

2 komentáře:

  1. Podle fotky vidím, že tam nebylo moc narváno. Ale i tak jste si to obě určitě užily! Davídkovi už je snad lépe a třeba o víkendu někam málo vyrazíte.

    OdpovědětVymazat
  2. Ale zase dobrý, že nebyly davy, nemuseli jste se mačkat a víc toho vyzkoušeli:-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!