sobota 18. května 2019

Plzeňský střevíček


Druhá a zároveň poslední baletní soutěž letošního školního roku. Letos jsme to vzali nějak zkrátka. Inu, není čas a vhodná konstelace hvězd. Letošní jaro udělali i organizátoři soutěží zajímavé. Nejprve se měla Plzeň a Hradec Králové konat ve stejném termínu. Což mi přijde opravdu zvláštní, protože co si budeme povídat, na soutěže jezdí více méně ty samé děti. Potom tedy HK byl posunut o jeden den - tedy Plzeň v sobotu, HK v neděli. To jsme usoudili, že takoví štvanci nebudeme a vybrali jsme Plzeň. Hradečáci jsou totiž děsně dobří (viď, Pavle), budou určitě v Hradci, takže v Plzni by třeba šance mohla být. Nakonec Hradecká Odette byla prý zrušena pro malý počet přihlášených soutěžících.
V Plzni se nás sešlo také méně než v jiných letech. Ale jako naschvál v Klářině kategorii starovalo  účinkujících nejvíce. A musím říct, že byly (ano, pouze slečny) setsakra dobré. Kláře se navíc sólo úplně nepovedlo, dost bojovala s malým prostorem. Ano, nebyla to úplná katastrofa, ale umí to i lépe. Na medailovou pozici to rozhodně nestačilo. Tak napjatě vyhlížíme, až uveřejní celkové výsledky.

2 komentáře:

  1. No jo Ali, když ale my už nebaletíme, Terezka sama uznala, že se musí rozhodnout, který koníček pustí. A byl to balet. Zůstala u hudby. Na balet vzpomíná hodně v dobrém. Měj se, Pavel

    OdpovědětVymazat
  2. Ali, Klárka vypadá jako víla! Já jsem nadšená!
    Měj hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!