sobota 5. dubna 2014

Vážky


Konečně jsem dokončila další úkol z korálkové školy. Jsem tedy ostuda, tohle byl únorový úkol. Ale zase jsou to vlastně úkoly dva. Začala jsem náhrdelníkem, ale usoudila jsem, že ty náušnice k tomu by to prostě chtělo. Pořád si říkám, že teď na to sednu a budu šít a šít a zpracuju všechny resty. Nějak se ale nedaří. Pořád je co řešit, teď aktuálně choroby - Klára angína, David střevní viroza. Večer si připadám jako chodící mrtvola. Nemůžu být unavená, v zásadě ani nemám z čeho, ale jsme - nevím, jak to nejlépe vystihnout - ubitá. Když dokončím všechny své povinnosti, sedím a tupě před sebe civím. Je vcelku jedno, jestli na zeď nebo jestli je náhodou puštěná televize. Musím si najít nějaký životabudič :-).

14 komentářů:

  1. Jé Ali, to je fakt nádhera. Máš hodně šikovné ručičky:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Vážky jsou nádherné! Já bych řekla, že právě to korálkování je úžasný životabudič!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Když já potřebuju na korálkování klid, duševní pohodu a rovnováhu. Té se mi teď moc nedostává, máme i vážnější problémy než dětské choroby. A bohužel nedokážu u korálků vypnout a myslet jen na ně.

      Vymazat
  3. Jsou krasne ,snad se deti tech nemoci brzy zbavi a problem ubydou a vsechno bude zase veselejsi.

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherný set!! Snad únava brzy přestane a budeš mít do všeho zase plno elánu :) Jana

    OdpovědětVymazat
  5. Moc krásná sada Ali!
    Přeji hodně zdraví dětem a tobě trochu odpočinku!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Helenko. Je pravda, že choroby dětí, byť jsou banální, mě vždy psychicky hrozně vysávají. Až se z toho vyhrabeme, bude zase veseleji!

      Vymazat
  6. Ali, máš to krásný!!!! Třeba na Tebe padla jarní únava. Tak si odpočiň a bude líp.
    Honza má taky angínu... Tak ať je dětem brzy dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, to mě mrzí, že i u vás se marodí. Ale je teď toho prý nějak hodně. Tak ať je brzy líp!

      Vymazat
  7. Milá Alice, nemůže se na ty vážky vynadívat. Je to nádherný set. Nevím, jak je to v korálkové škole, ale úkoly se jistě neznámkují a není závazný termín. To já se už dávno netrápím tím, že nestíhám kurzy patchworku. Člověk se nesmí ubíjet výčitkami z nějakých termínů, které se týkají jeho hobby. Na to opravdu je čas až naposledy. A když jsou starosti, vše jde pomalu a nebo vůbec. Přála bych ti, aby tě jarní sluníčko povzbudilo a alespoň na chvíli zvedlo náladu.
    Hezké a lepší dny
    Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věro, děkuju za pochvalu. V korálkové škole mi určitě nikdo hlavu neutrhne, když splním po termínu, jde jen o můj vnitřní pocit. Ale rozhodně se tím nijak nestresuji!

      Vymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!