sobota 13. dubna 2013

Pardubická arabeska



Po dvou letech byla Klárka se svou kamarádkou vybrána, aby jely s duetem na baletní soutěž Pardubická arabeska. Přiznám se, že tyhle akce na celý den nemám moc rád. Naštěstí jsme se domluvily s panem učitelem, že tentokrát vynecháme prostorovou zkoušku. Byla totiž již v 8:30 a usoudily jsme, že pro holky bude větším přínosem, když se pořádně vyspí.  I tak jsme našly chvilku, kdy bylo jeviště volné a tak si to holky přece jen rychle na jevišti proběhly. Vystoupení se jim tentokrát opravdu povedlo, samy z toho měly dobrý pocit. Myslím, že 7. místo v konkurenci 21 duetů a skupin je pro ně opravdovým úspěchem. Alespoň je vidět, že hodiny navíc, které strávily na sále se opravdu vyplatily. Doufám, že je to bude motivovat do další práce.




A za odměnu vytoužené opékání buřtů u  Perníkové chaloupky. Klárka se na to moc těšila. Počasí sice příliš příznivé nebylo, ale měly jsme štěstí, že zrovna na tu chvíli u ohýnku vykouklo sluníčko. Jen co holky dojedly, prchaly jsme před kroupami do auta.

6 komentářů:

  1. Velká gratulace!!
    My měli grilovat, jen jsme to nějak nestihli, moc plánu na tak krátký víkend:-)
    U nás teda nááádherně jarní!

    OdpovědětVymazat
  2. Holky si udělaly krásný výlet a ještě perfektně uspěly! Gratuluji!

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji a přeji hezký večer,pa Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Děkujeme za gratulace. Hlavně, že si to holky užily a měly ze svého umístění obrovskou radost. Radovaly se snad víc, než děvčata na medailových pozicích :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Přidávám se z gratulací. Holky jsou šikulky : )

    Hezký den.
    Katka


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, děkujeme. Já jsem hlavně ráda, že ony samy měli ze sebe radost.

      Vymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!