úterý 1. ledna 2013

Konec roku


... se nevydařil. Jedna stresující a hororová situace střídala druhou. Jen jsem si vydechla, že vše dobře dopadlo,  srazila mě k zemi další událost. Přiznám se, že moje nervová soustava je už hodně pošramocená a z letošních vánoc se budu vzpamatovávat hodně dlouho.


Našly se však i příjemné momenty. David oslavil svůj svátek. Má to nešťastně načasované, ve čase vánočních radovánek to svádí svátek opomenout. Když se však měl narodit, druhé jméno, které jsme zvažovali, byl Šimon, tak to by si moc nepomohl. Zatím vždy pečlivě dbám, aby nějaký dárek k svátku zbyl. Zda to však bude i v dospělosti, uvidíme. Tentokrát dostal stolní hokej. Po prvotním zklamání, že to není puška ( po kom je mé dítě tak  militantní!), se pro hokej nadchnul a nyní neustále shání soupeře pro zápas.


Klárka si byla zabruslit na ovocném trhu. Je to šikula, jde jí to moc pěkně. I když kvalita ledu prý není nic moc a davy lidí také pohyb po kluzišti ztěžují, vůbec nepadá a jezdí jako drak.

Přiznám se, že jsem ráda, že rok 2012 skončil Snažím se být optimista a věřím, že ten s 13 na konci bude lepší, že hrůzy už máme vyčerpané. Přeju vám, aby ten nový rok byl i pro vás plný radosti, splněných přání a štěstí. Děkuji vám za návštěvy na mém blogu, za vaše milé komentáře, které mi dělají velkou radost. Budu si moc vážit, když i nadále mi svou přízeň zachováte.

11 komentářů:

  1. Neboj, tento rok bude lepší, prostě musí! Máš šikovné a zdravé děti, což je to nejdůležitější. Co tatínek?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, v podstatě nevím, co napsat. Z nemocnice byl propuštěn hned druhý den s tím, že mu vůbec nic není a nebylo. Proč byl asi 20 min v bezvědomí, nikdo ani řešit nechce. Podle zprávy je zdravý jako řípa. Ono by možná stálo za to sepsat jeho zážitky z Vinohradské nemocnice. Byl by to hodně hororový příběh. Stačí když napíšu, že do nemocnice ho záchranka přivezla v 16:15, na oddělení byl přijat v 0:25. Ráno byl propuštěn jen sestrou, aniž by ho zkontroloval lékař. A tak bych mohla pokračovat. Slíbil, že zajde za svou lékařkou, jestli by ho neposlala na nějaká vyšetření, aby se našla příčina toho všeho. Děkuji ti za zájem!

      Vymazat
  2. přeju, aby bylo líp... a sama tomu chci taky uvěřit!! rok 2012 mě tedy vyčerpal úplně neuvěřitelně. ten konec světa by mě ani nepřekvapil- taky jsem s vánočním úklidem vyčkávala :-))
    Tak vzhůru do nových dobrodružství! ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Ali, mám to tak nějak podobné,takže vím, o čem píšete. Takže do nového roku hodně energie, pevné nervy a ať je líp. Držím palce.
    A ještě chci dodat, děti máte krásné, David vypadá jako zanícený hokejista Klárka je šikovná slečna, to už vím. A sluší jí to.
    Tak ať ta pozitiva přehluší negativa

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Ali, přeji Ti ať ten rok 2013 je pro Tebe lepší. Přeji Ti spoustu radosti. Měj se fajn a děkuji za komentáře na mém blogu. Monika

    OdpovědětVymazat
  5. Do nového roku....
    přeji jen to nejlepší,
    nový rok ať je krásnější a zdravější.
    Co ještě víc přát?
    Ať Tě má každý ze srdce rád ♥

    Ajka

    OdpovědětVymazat
  6. Moc vám děkuji za milá slova! Je to úžasné pohlazení po duši. Moc si toho vážím.

    Neměla bych být asi takový škarohlíd, přece jen nikdy není tak špatně, aby nemohlo být hůř :-). Musím na všem hledat nějaká pozitiva. Začala jsem s tím hned dnes - vlezla jsem na váhu a zjistila, že tentokrát to byly snad první vánoce, kdy jsem zhubla. A celá 4 kg!
    Nikdy si předsevzetí nedávám, ale letos bych asi měla - alespoň trochu v sobě přeprat toho pesimistu a věřit, že 13 na konci letopočtu bude šťastná pro nás všechny!

    OdpovědětVymazat
  7. Ali, přeji Vám ať rok se třináctkou přináší jen štestí a radost!
    PS: A stresy na konci roku s dvanáctkou? Věřte, že bude líp : )

    K.

    OdpovědětVymazat
  8. Ali strašně moc věřím že 13 v tomhle letopočtu bude šťastná. Hlavně když nás ta divná 12 totálně nesemlela. Zvedneme hlavu a půjdeme dál.

    Přeju hodně štěstí v tomhle roce.

    Martina

    OdpovědětVymazat
  9. Věřím, že letošní rok bude lepší!

    Přeju jen to dobré.

    OdpovědětVymazat
  10. Ali, přeji v tom novém roce vše dle tvých představ, hlavně zdraví, spokojenou rodinku a jen úsměv ve tváři!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!