úterý 29. ledna 2013

Fotograf



David dnes byl druhý den doma. Má trochu rýmu, tak jsem na něj chtěla dohlédnout, aby pořádně smrkal. Protože dnes bylo opravdu ošklivo - silný vítr, déšť -  ani jsem nešli ven. A tak se David chvílema nudil a vymýšlel hlouposti. Abych ho zabavila, podlehla jsem jeho prosbám a půjčila mu foťák. On se rozhodl zdokumentovat náš zvěřinec. Vyfotil Jonáška...




...i Čumáka. Ten se tváří nervle, protože dopoledne spí a David mu lezl až do domečku.



Zvěčnil i zlomek rybek...



... i nové přírůstky - pancéřníčky a ancistruse. Ty přinesli tatínek s Klárkou z nedělní burzy, tak jsou zatím v karanténě. Jsou to ještě takoví mrňousci. Původně tam jeli s tím, že potřebujeme 1 ancistruse. Nakonec přivezli 4 pancéřníčky a 2 ancistruse. Vždyť jsou tak krásní a byli jen po 10 Kč. No nekupte to!

6 komentářů:

  1. Zvěřinec teda máte pěkný:-))
    Taky jsme měli, když byly děcka malý. Morčata, křečky, želvy, ráčky, a krásnou velkou zlatou rybku. Ta u nás ale dlouho nebyla. Jednou toho nejmladšího napadlo jí umýt a hodil jí do akvárka kostku mýdla. I tajný zvěřinec jsme měli - to když jsem u dcery ve skříni našla krabici a v ní bílé myši:-)))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  2. Ajko, ještě manžel s dcerou budují krevetkárium a během února se k nám nastěhuje hejno krevetek :-).

    OdpovědětVymazat
  3. Koukám, že spíš bydlíte VY u zvířat, než zvířata u vás :-) Já se bráním zubynehty dalšímu rozrůstání zvěře. Kocour + 2hlodavci mi na údržbu bohatě stačí! A je ten váš činčila přítula? Kamarádka ji má a je úplně nešťastná, jakého má agresora kousacího...no a písek všude ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se bráním zuby nehty psovi. Děti by moc chtěly, já čistě pocitově taky, ale rozum mi říká, že s naší rozlítaností by byl chudáček. Náš čumák je moc fajn. Je tedy plašší, nechá se pohladit, ale chovat moc nechce. Ale je moc hodný, nikomu neublížil. I když jeho předchůdkyně, kterou jsme měli 13 let, uměla pěkně kousnout, když se jí něco nelíbilo. Samci by měli být snad hodnější, ale myslím, že je to o jedinci. Písek máme v kulatém akvárku, takže se kolem příliš nerozhází.

      Vymazat
  4. Pěkné fotky, zvláště Čumáčkovi to moc sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Pan fotograf je šikovný, pěkné snímky pořídil : )
    Katka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!