pátek 21. července 2017

Jsme doma


 Včera jsme se vrátili. Stejné místo jako vždy. Už bychom snad ani neuměli jet jinam. Máme vždy pocit, jako když se vracíme domů. Nebo já ho alespoň mám. Uklidňuje mě, že je stejný personál i část hostů. Takový pocit, je všechno je jak má být. Obzvlášť letos se mi podařilo se za dobu pobytu sklidnit se, nic neřešit, téměř ani nemyslet. Skvělý pocit!

l

Kamaráda jsem tedy měli nového. Přesněji ne tak úplně nového, jsou mu dva roky, známe ho od kotěte, ale vloni takhle přítulný nebyl. Letos s námi na lehátku trávil celé dny. Kam se poděl můj Rodrigo, to se nám však nepodařilo zjistit.







Výlet do Larnaky jsme poslední roky kvůli vedrům vynechávali, letos jsme konečně jeli. Prošli jsme ty nejdůležitější a pro nás nejzajímavější místa.





A nejvíce času samozřejmě na pláži, v moři a v bazénech. Letos jsem odjížděla s pocit, že tentokrát určitě naposledy. Při odjezdu domů mě ten pocit nějak začal opouštět. Teď si nějak nedovedu představit, že bych to tu už nikdy neměla vidět. Tak schválně, co bude za rok?

1 komentář:

  1. Ali, fotky jsou plné letní pohody, tak ať vám dlouho vydrží i doma!
    Přeji hezkou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!