pátek 1. ledna 2016

Neumím fotit









Novoroční ohn'ostroj si nenecháme nikdy ujít. Letos byl navíc odpalován z Vítkova, což je kousíček od nás. Dlouho jsme řešili, odkud ho budeme sledovat. Doslova na poslední chvíli, už cestou v autě, jsme se rozhodli, že přímo z Vítkova. Všude psali, že bude Vítkov uzavřen, tak tedy někam pod Vítkov. K našemu překvapení nic uzavřeno nebylo, přístup byl volný až téměř k památníku, takže jsme stáli maximálně 150 m od místa odpalu. Bylo to hodně zajímavé. Docela nepříjemný rachot. Všude spousta kouře. A ten popel, co na nás padal, byl taky fajn :-). Chtěla jsem udělat nějaké fotky, ale ověřila jsme si, že  tohle fotit prostě neumím. Tak jen něco málo na ukázku. Asi bych si měla dát novoroční předsevzetí, že už konečně s focením něco udělám! Škoda, že mým hlavním předsevzetím je nedávat si žádná předsevzetí :-).

4 komentáře:

  1. Tak to jsem Vás svým dnešním textem asi nepotěšila, ale zase musím říci, že na Vašich fotkách si ohňostroj prohlédnu ráda. Mně se líbí.

    OdpovědětVymazat
  2. náhodou je pěkný :) a kdybys chtěla zkusit nějaký kurz, můžu doporučit Jan Kováč, který už dělá kurzy i v Praze (mojefotoskola.cz)

    OdpovědětVymazat
  3. No, tak si myslím, že vyfotit ohňostroj, na to musí být hodně dobrý foťák. A tobě se to docela dobře povedlo. Tak máš dobrý foťák a sama jsi taky dobrá. Jen se nepodceňovat.

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se fotky také líbí:) My jsme byli zápecníci a sledovali ohňostroj na čt24 - asi ze žižkovské věže.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!