sobota 18. dubna 2015

Oslava




Dnes se konala Davidova rodinná oslava narozenin. Moc se na ní těšil, vstával už v půl sedmé, jak se nemohl dočkat (hlavně že ve všední den ho v 6:45 do školy nemůžu probudit!).  Vše bylo v Davidově režii. Nejen že vytvořil důkladný seznam dárků  - kdo mu má jaký dárek dát. Sestavil i menu, ale hlavně nařídil i dress code. Prohrabal mně i Kláře skříně a přesně určil, co si máme vzít na sebe (ještě že spodní prádlo nechal na mně!). Myslím, že může být spokojen. Vše klaplo, jídlo se povedlo, dort snad v rámci mých možností také. Dokonce ho tatínek jedním dárkem překvapil.
Tak kdo je další na řadě? Komu budu připravovat další oslavu?

7 komentářů:

  1. Dress code... :-D Šikula a fešák, je vidět, že si to náramně užil, ještě jednou vše nej nej nej!

    OdpovědětVymazat
  2. Dress code... :-D Šikula a fešák, je vidět, že si to náramně užil, ještě jednou vše nej nej nej!

    OdpovědětVymazat
  3. Oslavence umí slavit! Super fotky Ali! Davidovi přeji všechno nej!
    Hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Povedená oslava a dort s prskavkou a moc bezvadné fotky! zvlášť ta prskavková:)

    OdpovědětVymazat
  5. Davídek je fešák! :-) Líbí se mi, že je kluk a dbá na to, jak vypadá. Hned jsem si všimla, jak je upravený. Můj kluk taky od mala chodit rád elegantně - vestička, kravata, motýlek, oblek... :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Všem moc děkuju za milé komentáře. David si to fakt užil. Ano, oblečení je pro něj fakt důležité, bez kravaty a vestičky se u nás neobejde žádná lehce společenštější akce. Přitom nevím, odkud to má. Kravatu manžel nosí velmi sporadicky a vestičku měl na sobě myslím naposledy na naší svatbě.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!