pátek 6. června 2014

Závěrečný koncert


Tentokrát opravdu závěrečný, protože jsme se zde rozloučili s Klářinou paní učitelkou. Je nám to líto, Klára jí má moc, moc ráda. Pomohla jí najít cestu k zobcové  flétně, a že ta cesta zpočátku nebyla úplně bez karambolů.  Nadchla jí pro flétnu příčnou, o které uvažuje, že jí začne příští rok studovat. Myslím, že jí paní učitelka naučila opravdu hodně. Pevně věřím, že se s paní učitelkou neloučíme natrvalo - odchází na rok studovat do Číny. Za rok se prý vrátí a vezme si své žáky zpět. Ale co si budeme povídat - rok je hodně dlouhá doba, kdo ví, co bude..
Na dnešním koncertě Klára vystoupila se svou kamarádkou s duetem. Prý se jim  povedl, paní učitelka je moc chválila. Záměrně píšu "prý", já se svým hudebním hluchem to tak neocením. Žádnou výraznou chybu, kterou bych slyšela i já tam neměly, tak věřím odborníkům Hlavně, že Klára byla moc spokojená.

Jedinou vadou na kráse bylo, že na koncert nemohl David, i když se moc těšil. Po třech dnech bez antibiotik se mu vrátila angína. Jsem z toho hodně zoufalá.

2 komentáře:

  1. Klárka je velice šikovnách na více polích :-) Angína se jí podařila zvládnout? Davídka je mi líto, ta první angína asi ještě nebyla zcela vyléčena a v tomhle vedru...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, Klára je už dobrá. Sice ještě atb dobírá, ale paní doktorka jí účast na koncertě dovolila, doslova mi řekla, co blbnu, když jí tam nechci pustit :-). U DAvida to opravdu nechápu, měl atb poctivě celých 10 dní. Šli jsme tentokrát na ORL, dr. říkal, že poslední dobou často vidí, že se streptokok po dobrá atb hned zase vrátí. Jsem ráda, že mu udělal výtěr a bude chtít i kontrolní výtěr po léčbě, čehož bych se asi u naší paní doktorky nedomohla.

      Vymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!