pátek 16. května 2014

Knižní veletrh


Byly jsem s Klárou rozhodnuté si tuto akci nenechat ujít. Pátek se nám zdál jako ideální den, naivně jsme doufaly, že tam nebude tolik lidí. Bylo, a moc! Navíc samé školy, takže na nějaké doprovodné akce jsme neměly ani šanci nahlédnout. Já si  vzala omezenou, menší,  sumu peněz, aby mě to nesvádělo k velkému utrácení.. Prodejci mě převezli - na hodně místech se dalo platit kartou, tak jsem toho využila. Knížek jsme vybrali docela hodně, hlavně pro děti. Klára už má připravený dárek za vysvědčení, tak doufám, že si ho zaslouží. Davidovi jsme nachystala slušnou zásobu z edice První čtení, tak hned od podzimu na to může sednout :-). Samozřejmě i pro dospělé jsme něco pobrali. Záda mě po příchodu domů z té tíhy opět bolela a ibuprofen byl na dnešní večer můj dobrý kamarád.

4 komentáře:

  1. Takové akce miluju, ještě že jsem o tom nevěděla...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mám knihy moc ráda, ale ty davy lidí mě nějak odrazují a budu hodně váhat, zda vyrazit příští rok.

      Vymazat
  2. knih pro děti tam bylo požehnaně, to opravdu. Lidí na můj vkus tolik nebylo :o) jen těch dětí ze škol bylo moc a řekla bych, že pro mnohé úplně zbytečná akce. Jsem ráda,že jsem tě viděla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, ty školy mě tam vadily nejvíc. Ne všechny děti měly o knihy zájem a bylo to moc vidět :-). Doufám, že až se sejdeme příště, bude víc času! Jen jsem si říkala, že v těch davech se nemůžeme najít. Že se najednou neplánovaně zjevíš přede mnou, mě vůbec nenapadlo!

      Vymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!