úterý 22. dubna 2014

Pandory z korálků


Korálkové pandory - poslední úkoly z korálkové školy dokončen. Jsem ráda, že jsem vše stihla v termínu. Jde jen o můj pocit, naše paní učitelka všem ochotně zdarma přístup do školy prodlouží, pokud student nestíhá. Ale já sama ze sebe mám radost, že jsem vše stihla tak, jak jsem měla. Teď zvažuji druhý ročník. V prvním jsem se dost naučila. Když si uvědomím, že na začátku jsem téměř neuměla vzít jehlu to ruky, pojmy jako "rokajl", "TOHO", "peyot" mi zněla spíše jako nějaká zaklínadla, musím uznat, že už něco ušít umím. A ještě mnohem více toho neumím, pořád je se co učit. Jenže neustále bojuju s časem, mrzí mě, že se škole nemůžu věnovat tolik, jak bych chtěla. Musím si utřídit všechna pro i proti a pak se rozhodnu.

5 komentářů:

  1. Teda holky, vy už jste obě profesionálky. Tak Ty postupuješ do dalšího ročníku? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už se mě dnes na to ptala moje paní lektorka :-). No postupuju, no... !

      Vymazat
  2. Jsi šikovná a je vidět, že jsi se hodně naučila. A rozhodování, co dál, chápu. Též bojuji s časem. Ale to asi všichni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je mi jasné, že problémy s časem má každý a na koníčky se čas hledá velmi obtížně. Ale je pravda, že škola mě přece jen víc "vyhecuje", asi bych toho jinak tolik neušila, kdybych neměla alespoň přibližný termín :-).

      Vymazat
  3. Super nadherna exelente prace nemam Slovo .Zdravim karin

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!