úterý 1. dubna 2014

Jezdí!



David dlouho odmítal sednout na kolo. Dokud měl kolečka, byl líný šlapat. Vloni jsme kolečka dali pryč, to už se kolu vyhýbal velkým obloukem. Přemlouvali jsme, domlouvali, nebylo to nic platné. Až na konci minulého týdne sám přišel, že by to chtěl zkusit. Přiznám se, že jsem měla pocit, že to nepůjde a že na to nemám nervy. Proto jsme to v sobotu přehrála na tatínka a radši byla doma s nemocnou Klárou. David však velmi překvapil. Sedl na kolo a jel. Sice klikatě, ale jel. Bylo i pár pádů, ale ty ho překvapivě neodradily, nasedl a jel dál. Dnes jsme vyrazili do parku na kolo spolu, aby mi mohl vše náležitě předvést. Měla jsme z toho opravdu radost.

10 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Šikulka, ale trošičku líný a hodně tvrdohlavý :-)

      Vymazat
  2. Přesně tak, všechno chce svůj čas. Nikdy netlačit na pilu. Je vidět, že se vyplatilo a Davídek má určitě radost největší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U něj se opravdu vyplatí netlačit. Musí si k tomu dojít sám :-)

      Vymazat
  3. Davídek je šikovný, hlavně ho do ničeho nenuť. Můj kluk nikdy nebyl na sport, na kolo jsem ho nutila - no a jak to dopadlo? Zlomil si nohu a odnesla to pak vlastně já, když jsem těch jeho dvacet kilo musela doma tahat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem pochopila, že u něj nucením dosáhnu přesného opaku, zasekne se a natruc to dělat nebude. To víš, beran :-). Zlámanýma nohama mě neděs!

      Vymazat
  4. Super, gratuluji! Teď ho z kola bude těžko sundávat :o)
    Hezký večer Ali, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, Helenko, hrozně ho to baví a na kolo zatím musíme denně :-).

      Vymazat
  5. Davídek je šikulka!!!!
    Honza i Bětka kolo zavrhli. Prý se na něm bojí. Přitom na koloběžce lítají jak šílení... Tak aspoň že se na něčem hýbou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba taky jednou kolu na chuť přijdou. David se podle mě až tak moc nebál, on byl hlavně líný šlapat :-)

      Vymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!