středa 21. srpna 2013

Výstava exotický ptáků


...se konala v Botanické zahradě Na Slupi. Tam jsme přece nemohli chybět! Škoda, že tahle zahrada nemá nějakou permanentku, určitě by se nám vyplatila. Snad nikam nechodíme častěji než sem. Mám to tu moc ráda. Jako dítě jsem sem chodila s babičkou, potom s kamarádkou, když jsme se vrhly na pěstování kaktusů. Takže je v tom i trocha sentimentu, to přiznávám.



Dnes jsme si tedy příliš klidu, pro který sem tak ráda chodím, neužili. Zato jsme si užili spoustu křiku a rámusu. Takoví fešáci a tolik hluku nadělají. Děti zpočátku žadonily, že abychom si papouška koupili.  Hodně vystavovaných ptáků bylo po výstavě určeno k prodeji. Ale po hodině už David stál u východu se zacpanýma ušima a ptal se, když už půjdeme pryč.


Ale klidu od lidí jsme si užili opravdu dostatek, návštevníků bylo jen pár. Využili jsme také ochotných pořadatelů a vyslechli zajímavosti z ptačí říše.



Po dnešní návštěvě je nám jasné, že papoušky se budeme opravdu kochat jen na výstavách. Není nad tiché hlodavce!

Některé vystavované exponáty byly opravdu hodně zvědavé, občas jsem si nebyla jistá, kdo ho si vlastně prohlíží.



Určitě se zase za rok půjdeme na tu přehlídku barev podívat.

4 komentáře:

  1. Botanickou Na Slupi mám také moc ráda. Dřív jsem si výstavu exotického ptactva nikdy nemohla nechat ujít a taky jsem si tam kdysi andulku koupila. Hluk je pořádný, to je jasný, vždyť je tam těch potvůrek je tolik a stále si mají co říct :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, ještě máš do 1.9. šanci. Že by byla třeba nová andulka :-).

      Vymazat
  2. Udelaly jste dobre ze jste si zadneho nekoupili hlavne toho kriklouna na treti fotce ,to by jste je mely slyset kdyz jich leti velke hejno.Ale na pohled jsou vsichni moc hezci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, na pohled! Proto se chodím kochat na výstavy a k vám na blog!

      Vymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!