čtvrtek 1. srpna 2013

Vor 2013




O akci jsem se dozvěděla náhodou při brouzdání po netu, když jsem hledala "něco", čím bychom nahradili narychlo zrušený program pro dnešní den.  Ráno jsme tedy vyrazili na náplavku na Výtoni. Akce byla pořádáná firmnou PCEF, která jízdy na voru pořádala. Na doprovodných akcích se podíleli lesníci a rybáři. Připravili pro děti řadu soutěží a her, při kterých měly děti možnost prokázat své znalosti života v lese  a vodách. Musím říct,že Klárka se držela velmi dobře (ano, že lebka je lišky poznala až po nápovědě, ale jsme pražáci se vším všudy a sama jsem podle zubů poznala, že jde o masožravce a více jsem nevěděla). David přece jen mezery má, většina z nich však byla způsobena tím, že on přece nebude mluvit s cizími lidmi.  Děti si vysoutěžily spoustu odměn ve formě sladkostí, omalovánek, pexes a podobných drobností, až mi batoh nešel téměř zapnout.

Po obědě nás čekala naše první jízda na voru. David nejdříve protestoval, evidentně se bál. Klárka byla do nástupu na vor ohromná suverénka, pak ale myslím, že se taky trošku bála. Ale jen zpočátku, po chvíli po voru pobíhala a jízdu si užívala. David pro jistotu seděl celou dobu, aby se prý neumáčel. Pro nás všechny to byl neuvěřitelný zážitek. Musím akci pohlídat i příští rok, rádi bychom si ji zopakovali.


Když už jsem to tady tak zahltila fotkami, neodpustím si ještě pár pohledů na Prahu z paluby voru.




6 komentářů:

  1. Nádherné fotky! Podobné akce jsem měla vždycky moc ráda a kluk taky. Na voru jsem ale nikdy nebyla a taky bych se možná trošku bála :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné, to vypadá na skvělou akci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to opravdu skvělé. A jako bonus málo lidí!

      Vymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!