středa 3. července 2013

Přiděláno



Poslední dny jsem v ohromném stresu. Nic se nedaří, jak jsme plánovali, nic prostě nejde. Je toho na mě už opravdu hodně, já si vše ještě umím svými hororovými scénáři dobarvit co by, kdyby... Takže v noci nemohu vůbec spát, žaludek neustále jako na vodě. Abych snad neměla starostí málo, včera  měl David opět horečku. Dnešní návštěva lékařky zatím mé obavy, že je to opět angína nepotvrdila, CRP má 18, takže takové nicneříkající. Zítra nás tedy čeká další píchnutí do prstíku. Prostě do poslední chvíle nebudeme vědět, zda odjedeme nebo ne. Kdyby to záleželo jen na mě, zruším dovolenou okamžitě. Ale když vidím ta nešťastná očička dětí a slyším jejich škemrání "Třeba to zvládneme, mami", opravdu netuším, co dělat. Paní doktorka mě dnes ujistila, že by to také zatím úplně černě neviděla, máme vyčkat do zítřka. Je pravda, že i manžel je z práce neuvěřitelně vyčerpaný a dovolenou by opravdu potřeboval. Pro mě to ani dovolená nebude, jen jeden velký stres.
Abych se v noci trochu odreagovala, vyndala jsem si korálky. Řekla jsem si, že náramek se mi šil moc pěkně, ketlovací očka potřebuju procvičit a tak jsem podle návodů z Korálkové školy došila k náramku náušnice a náhrdelník. Mám z nich radost. Alespoň chvíli jsme přišla na jiné myšlenky.

6 komentářů:

  1. Takový stres dokáže člověka úplně odrovnat,to znám. Moc Vám držím palce, ať dovolená vyjde a skutečně si pořádně odpočinete.
    A náušnice a náhrdelník jsou moc hezké.
    A nechte hororové scénáře (znám to, také je umím velmi dobře), ale bez nich je to lepší.
    Ať je zase lépe, přeji

    OdpovědětVymazat
  2. Ali, držím moc palečky. Děti sto nad zvládnou, ale ty by jsi měla myslet i na sebe, ne že by korálky nebyly krásné, jsou úžasné,....ALE, ale nemoc sedá na unavené. Takže dopovat se vitamíny a hodně spát, jinak dovolenou promarodíš!
    JInak jsi teda mooooc šikovná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Silvi, děkuju. Já vím, racionálně si také vysvětluju, že nerovováním se nic nevyřeším, ale když ono si to tělo jede nějak po svém :-).

      Vymazat
  3. Náušničky dopadly na jedničku! S tím stresem Tě naprosto chápu, hlavně to "coby kdyby", to jsem přesně já :-) Takže neboj, nikdy to nebylo takové, jako v mých hororových scénářích. Určitě pojedete!

    OdpovědětVymazat
  4. Přeju vám, aby to vyšlo!!! Dost marodění- je čas užívat prázdnin!!! :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!