středa 24. července 2013

Praha z výšky




Prázdniny utíkají nějak rychleji než bych si představovala. Stále se mi nedaří zpracovat nahromaděné resty. Potřebovala bych 2-3 dny ošklivého počasí, abych mohla být s klidným svědomím doma a něco udělat Když je takhle krásně, je mi hloupé být doma a pořád někde pobíháme.

Dnes jsme si udělali výlet na Petřín. Vyjeli jsme lanovkou, prošli zdrcadlové bludiště, růžový sad a také vysupěli až na samý vrchol rozhledny. Byla to fuška, ale ten rozhled stál za to. Uznejte sami.


A tady, tam jak je ten červený věžák, bydlíme. Tedy o jednu stanici autobusu blíž, ale to není vidět :-).

8 komentářů:

  1. Pááni, letecký pohled, super.... no, na rozhlednu bych asi vysupěla, ale jestli by mě někdo donutil podívat se dolů, nevim nevim:-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko, určitě by ti to nedalo a dolů se podívala. Stojí to za to. Navíc větší část výhledu je za sklem, takže se není čeho bát :-).

      Vymazat
  2. Nádherné fotky, povedlo se počasí, je krásně jasno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, viditelnost byla skvělá. Když jsme tu byli vloni, byl hrozný opar, ani jsme nahoru nelezli.

      Vymazat
  3. Vidíš Ali, ty bys ráda k nám, já zase k Vám...Miluju rozhledny. Tenhle skalp mi chybí. Poprvé a naposledy jsem tam byla ( nahoře na vršku) když jsem byla s Luckou těhotná. Vloni při mém výletu po Praze se tam stály takové fronty, že jsem to vzdala. Snad někdy příště.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měli jsme štěstí, fronta nebyla vůbec žádná, šli jsme rovnou na pokladnu. Asi horko udělalo své. Až budeš mít čas (já vím, no...), udělejte si výlet a dejte vědět!

      Vymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!