sobota 6. dubna 2013

V zajetí moře



Nerada chodím do obchodních center. Beru to vždy jako nutné zlo, rychle tam vběhnu, pokoupím co potřebuji a zase rychle ven. Rozhodně nejsem příznivcem trávení odpolední v těchto zařízeních.  Dnes jsme však udělali vyjímku. Venku zima, pošmourno - jak jinak. Moc se nám tam chtělo. Doma chorý tatínek, tak bychom zase rádi někam zmizeli. Jako dobrý kompromis se mi zdála akce OC Akrády Pankrác V zajetí moře. Slibovali akvária, interaktivní modely  a jiné zajímavosti. A tak jsme se tam rozjeli.
Akvária byla tedy pouze dvě, ale velká, se zajímavými tvory.


 Velký úspěch sklidila sopka, kde bylo možné "napumpovat" si erupci.


 Ani řízení podmořského robota, který prozkoumává dno, nebylo k zahození.


"Mamíííí, co je tady?"

Akce vcelku zajímavá. Jen kdyby bylo méně lidí a byl čas, prostor a klid si vše pročíst a prostudovat. Ujistila jsem se, že v obchodních centrech opravdu trávit víkendy nebudeme. Davy lidí mi prostě nedělají dobře.

6 komentářů:

  1. No tak tam bych chodila obden:-)))

    OdpovědětVymazat
  2. výstava je tedy velmi zajímavá.
    Cíleně taky nechodíme, ale takto dostává nakupování další rozměr :))

    OdpovědětVymazat
  3. Výstava byla ale velmi zajímavá, stálo to za to. Do obchodních center také nechodím ráda, jenom když musím. A už vůbec si nedovedu představit, že bych tam trávila víkendy, tak jako to dělají jiní.

    OdpovědětVymazat
  4. Juuuu, to vypadá dobře, snad to dojde i k nám. U nás je teď jen výstava lego soch:-( Ale bez stavění, jen se prostě kouknout.
    Jednou bylo "Staň se agentem" a to bylo parááádní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lego sochy v Praze taky byly, ale to mě moc nelákalo právě díky tomu, že to bylo jen na koukání. O agentovi si pamatuju, že jsi psala, to by nás zajímalo moc, ale zatím to do Prahy nedorazilo nebo nám to uteklo :-(

      Vymazat
  5. Krásná výstava a dobrý nápad pro děti... Ali, hezký týden! Monika

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!