neděle 10. února 2013

Oslava



Příští týden bude Klárce 9 let. Protože máme program docela našlápnutý, udělali jsme rodinnou oslavu o 2 dny dříve. Oběd byl na přání oslavenkyně, dort jsem zase splácala já (opět na přání oslavenkyně, nabízela jsem krásný kupovaný). A hlavně přišla babička s dědou, na to se obě děti obě děti těší vždy nejvíce. Dárky jsem  vybrali ty správné, radost byla veliká. Prostě jsem si užili děsně fajn neděli, příjemně popovídali, pojedli a popili. Takovéhle dny miluju!

14 komentářů:

  1. Gratuluju moc krásné oslavenkyni :)
    Dort je parádní. U nás taky vede domácí pečení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, dort dobrý ano, ale parádní rozhodně ne. Neumím vůbec zdobit a letos se mi obzvlášť nepovedl. Ale nevadilo to, hlavně že chutnal :-)

      Vymazat
    2. Mě se to domácí zdobení líbí.
      SAMa to neumím a u nás to dělá Vašek.
      A já to vždy beru tak, že se to stejně hned rozkrájí :D

      Vymazat
  2. Všechno nej... Vodnářce! :-) naše Lvice oslaví 9 v srpnu, ale ona k tomu dortu vždy vyžaduje mejdan jiného než rodinného typu ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oslava s kamarádkami nás ještě čeká. Loni se mi podařilo nějak z toho vyklouznout, letos tomu bohužel neuteču. Domluvily jsem se ale, že až po jarňákách, teď toho mám nějak moc.

      Vymazat
    2. na naši oslavu vždycky "všichni můžou" -inu srpen-čas prázdnin ;-) pravidelně s Wlkem usínáme hned po odchodu hostů :-)) cca kolem 21.30-totálně vyřízení!! ;-)

      Vymazat
  3. Ahoj Ali, parádní dort s ohňostrojem!
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  4. Tu prskavku viděla Klára kdysi na nějaké oslavě a už asi dva roky po ní děsně touží. Byla z ní dost překvapená.

    OdpovědětVymazat
  5. Všechno nejlepší, Klárko! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Klárce moc gratuluji (je to krásná slečna) a tebe, Ali zdravím!
    Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý podvečer Alice a rodinko...Přeju dceři všechno nejlepší k narozeninám, Vodnáři jsou nejlepší lidi hihihihi, já jsem 5. a dcera 6.2.Hodně zdraví a chuti do všeho. Dneska jsem dostala dáreček, moc se mi líbí, modrá je moje oblíbená....hodí se....když ne mě, tak dceři určitě / 31 let je jí, dohromady nám je 90....hihihi/. Děkuju, hezký večer. Milada "Milky"
    http://tolepjetbude.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem opravdu ráda, že jsem se trefila barvou a že dárek využijete. Je pro mě těžké tvořit, když nevím pro koho. Za přání moc děkujeme.

      Vymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!