úterý 15. ledna 2013

Radovánky na sněhu






David včera a dnes nešel do školky. V pátek mi totiž paní učitelka říkala, že tam mají nějakou epidemii střevní virozy se silnými průjmy. Ve vedlejší třídě bylo v pátek jen 10 dětí z 27. Mohla jsem si pondělí a úterý zorganizovat tak, abych mohla David nechat doma než se tahle radost převalí i přes naší třídu. Opravdu mi to stačilo před vánoci. A protože včera napadlo docela dost sněhu, vyrazili jsem dnes sáňkovat. Jako velký problém se ukázalo najít vhodný kopec. Vždy jsem chodili do Malešického parku. Ten však na podzim zavřeli minimálně na dva roky kvůli rekonstrukci. Ostatní kopce v okolí končí všechny na silnicích. Sice ne příliš frekventovaných, ale riskovat nebudu. Nakonec jsem našli malý kopeček u hřišťátka mezi paneláky. Nic moc, ale alespoň něco. Davidovi to na blbovinky stačilo.


Dnes jsme dostala tyhle nádherné květiny k svátku. Růže jsou od manžela, gerbery od dětí ( s asistencí babičky). Měla jsem opravdu velkou radost.

6 komentářů:

  1. Dodatečně vše nejlepší, nějak mi to nedošlo při pohledu do kalendáře. To ta zkrácená podoba :) tady na blogu.

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji k svátku.
    Kytky jsou krásné.

    Překvapilo mě to množství sněhu.
    U nás sice něco je, ale na bobování to není.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to můj "chlapeček" se mnou nechtěl jet ani ráno tramvají. Byl téměř zděšen, když zjistil, že se chystám odejít ve stejnou dobu jako on. Ježiš mami, Ty jdeš taky? Ale já se chci v tramvaji učit! :-)))) No počkala jsem :-) To mi připomněly Tvé fotky z bobování, to už je tak dávno...
    Dodatečně přeji vše nejlepší k svátku, kytičky jsou to nádherné!

    OdpovědětVymazat
  4. Kytičky Vám závidím, mě přítel bohužel žádné nenosí...A k svátku dodatečně vše nej! : )
    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi přítel nechce, abyste si nosila práci domů :-).

      Vymazat
  5. Moc všem děkuji za přání, udělaly jste mi opravdu radost!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!