středa 21. listopadu 2012

Žebráček


Konečně jsem se donutila umýt okna. Když jsem visela na okně v kuchyni, měla jsem najednu neodbytný pocit,že mě někdo sleduje. Napadla mě protivná sousedka, se kterou příliš nevycházíme. Když jsem se ale mrkla dolů, zjistila jsem že je to toulavý kocour, který občas zavítá na zahradu. Takhle upřeně na mě koukal. No nedejte mu něco!  Debrecínka mu moc chutnala :-) .

Abych snad neměla pocit, že mám všechno moc jednoduché  přímočaře naplánované , David je od pondělka doma. Klasická školková, hnusná, žlutá rýma.Upřímně, když jsem viděla děti v šatně, překvapuje mě, že tam vydržel tak dlouho. A dnes nám lehl tatínek - zánět nosohltanu, atb na 3 dny. Kdo bude další?

Mého tátu dnes operují. V této chvíli, kdy píšu, už to má snad za sebou. Ale nevím nic. Po telefonu informace nesdělují. Návštěvu v den operace na JIP nedoporučují. Až zítra. Já tam radši nepůjdu, abych nějakou infekci z domova nedonesla. Čekání na zprávy je nekonečné.

5 komentářů:

  1. Debrecínka, hmm...Dáš jednou a už se ho nezbavíš...
    Tatínkovi přeji brzké zotavení, zrovna tak celé rodině a doufám, že jsi předčasně nevzdala neděli :)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Popravdě, Ivo, jak to dopadne s nedělí, mám vážné obavy. Je to ještě daleko, naděje umírá poslední, tak se ještě nevzdávám, ale nevím, nevím....

      Vymazat
  2. Když on tak krásně smutně kouká :-) Máš připravenou už další debrecínku?
    Nad nedělí jsem také uvažovala, ale jelikož už jsem delší dobu přihlášena na sobotní menší vyšívací sraz, tak aspoň v tu neděli musím udělat něco pro rodinu (nebo spíš pro byt. :-)
    Tatínkovi přeji rychlou rekonvalescenci!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda. Ale možná by byt ( i rodina) půl dne počkal :-)

      Vymazat
  3. Jukni se se ke mě na blog, něco tam máš :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!