sobota 3. listopadu 2012

Orchideje









Tak jsem to zase zahltila fotkama. Ale o tu nádheru se opravdu s vámi musím podělit! Dnes jsme po obědě nechaly kluky odpočívat po náročném plavání a vyrazily jsem s Klárkou a mojí mamkou na výstavu orchidejí. Že do Botanické zahrady Na Slupi  snad ani zdůrazňovat nemusím, kdo nás zná  ví, že většinu výstav si obýváme tam.
Foťák jsem si málem zavařila, fotek mám na týdenní kalendář. Té krásy a nádhery kolem nás až oči přecházely! Celé odpoledne se skleníky nesl jekot naší Kláry : "Jééé mamííí, podívej tahle!"  A tak jsem se dívaly, žasly a vzdychaly.




V prodejní části jsme strávili také hodně času. Neustále jsem propagovala, že se jen díváme, nemáme doma už místo, takže rozhodně nic kupovat nebudeme. Ale tváří v tvář té kráse jsme prostě neodolaly.


Tuhle krásku si vybrala Klárka.



A tahle nádhera je moje!

5 komentářů:

  1. Jsou nádherné. Miluji orchideje, jen mi je nikdo nedává...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řekla bych, že většina žen si stejně kupuje květiny sama, tak nesmutni :-)

      Vymazat
  2. Orchideje jsou tak zajímavé květiny! Letos jsem na výstavě nebyla, ale když jdu, nikdy neodolám a nakoupím :-) A vy jste holky, udělaly výborné nákupy! :-) Taky jsem si pokaždé koupila jejich zeminu na přesazování, je lepší než ta kupovaná.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky a dobrý výběr! I já mám orchideje v oblibě, momentálně mi doma 3(ze 4)nahodily nové výhony, ale na květy si budu muset ještě chvilku počkat. Pro mě je dobře, že též trpím nedostatkem místa, jinak by mě vystěhovaly..tak ať se novým přírůstkům u Vás dobře daří : )
    K.

    OdpovědětVymazat
  4. nádhera .... jen se mi je nedaří pěstovat:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!