pátek 26. října 2012

Exotika 21012








Téměř přesně po roce jsem dnes vyrazili do Lysé nad Labem na výstavu Exotika 2012. Byli jsme v plném počtu, tatínek si vzal dovolenou. Doufali jsem, že by tam třeba v pátek nemuselo být tolik lidí jako o víkendu. Nevím, nevím, nezdálo se mi to tam o moc volnější.
Tahle výstava pokryje všechno, co máme rádi - akvaristiku, teraristiku, orchidee, masožravé rostliny, kaktusy a sukulenty, exotické ptáky i ty méně exotické. Je pravda, že letos jsme trošku ošidili ptáčky. Taky jsem se na ně podívali, ale nešli jsem úplně pocitvě klec od klece. O to více času jsem pobyli v akvaristické části  a já samozřejmě mezi kytkama.




David se projevil jak typický chlap - zvířátka a rostlinky jsou sice fajn, ale není nad pořádný kotel. A pak se trochu natáhnout. Je pravda, že to poležení jsem mu docela záviděla, na konci už mě pekelně bolela záda.



Největším kamenem úrazu je prodejní část.  Rybky, které byly na prodej, nevypadaly úplně v dobré kondici, tak ty jsem docela lehce oželeli. Dlouho jsme vzdychali nad krásnými činčilami. Opradvu jsme byla nahlodaná hodně, ale nakonec jsem si uvědomila, jak "nadšený" by byl náš Čumák z nového přírůstku a odtáhla jsem zbytek rodiny pryč. Bílé euphorbii milii jsme však s Klárkou neodolaly, již dlohou po bílém kultivaru bezúspěšně slídíme. No a jednu orchidejku jsem si taky musela vybrat. Tatínek se zásobil akvaristickou beletrií a nějakým vybavením. Všichni jsme odjížděli spokojeni.

1 komentář:

  1. Krásné fotky i povedené nákupy. Je hezké, že si užíváte všichni pospolu.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!