sobota 2. června 2012

Závěrečné představení


Jako každoročně i letos se na začátku června konal závěrečný baletní koncert žáků naší baletní školy. Každý se zde ukáže s číslem, se kterým se účastnil soutěže. A vždy jsou také skupinová vystoupení  jednotlivých tříd. Jako pokaždé i tentokrát jsem měla se svou kamarádkou dozor v šatně. Bylo to nějaké náročnější. Tři naše slečny neměly správné dresy, piškoty a punčocháče a tak jsem obíhaly, sháněly a prosily, jestli by někdo nepůjčil. Naštěstí půjčil, ale byly to trošku nervy. Večer v klidu jsem si pak říkala, jestli to vůbec patří k povinnostem dozoru. Mým úkolem je hlavně holky pohlídat, aby byly včas na jevišti na správném místě. Ale o vybavení dětí by se snad měli postarat rodiče!
Klárce se její číslo v rámci možností povedlo. Alespoň jsem to usoudila podle reakcí okolí, já viděla jen zlomky. Na závěr předávala se svou kamarádkou kytky studentům taneční konzervatoře, tak si připadala náležitě důležitá.

1 komentář:

  1. Holky jsou nádherné, škoda, že jsi vystoupení neviděla célé. Musíš být na Klárku pyšná. Příště by to chtělo někoho zaúkolovat s kamerou :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!