neděle 15. dubna 2012

Čtyři




Dnes jsou Davídkovi čtyři. Je už velký kluk, jak s oblibou říká. I když, ve chvílích, kdy se mu něco nechce dělat tvrdí, že to nezvládne, že je ještě malý.  Je chytrý. Nebo vychytralý :-) ?
Krásně tentokrát datum vyšlo, nemuseli jsme nic přesouvat a tak si mohl rodinnou oslavu užít přesně ten správný den. Dort mu moc chutnal, dvakrát si přidával, až jsem měla trochu obavy o jeho bříško. S dárky byl určitě také spokojen. Největší radost měl zHnusáka lepáka, kterého mu z vlastních našetřených peněz koupila Klárka. Ode mě by se takovéhle blbiny nedočkal. A samozřejmě byl nadšený, že tu byla babička s dědou. Na to se vždycky moc těší.  Oslavu mu nezkazila ani pořádná rýma, kterou od Klárky chytil. Školka se tedy vyřešila, rozhodně paní učitelka nemusí mít výčitky svědomí, že kvůli školce přírodě žádala, aby zůstal doma.

2 komentáře:

  1. Gratuluji, krásné narozeniny a krásný oslavenec. Hnusák lepák mě rozesmál,jsou to zajímavé priority, které určitý věk přináší:-) Tak hezký zbytek narozenin a rychlé odeznění rýmy:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ali, to je moc hezké! Je vidět,. že jste si užili všichni! Davídkovi všechno nej a tobě hezký týden!
    Zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!