sobota 17. března 2012

Lanové centrum Gutovka








Dnešní den byl úplně letní. Program jsme museli naplánovat jen pro Klárku. David měl v noci horečku a ještě ráno byla teplota zvyšená.  Bylo rozhodnuto, že zůstane s tatínkem doma. Dopoledne jsem měly s Klárkou celkem jasné - baletní zkouška. Dozvěděly jsem se, že Klárka pojede do Hradce Králové a možná do Aše. To znamená, že o květnových víkendech máme o program postaráno.
Odpoledne jsem se domluvily s Klárčinou "baletní" kamarádkou a její maminkou a vyrazily jsme do lanového centra na Gutovce. My s Klárkou jsem tam byly poprvé. S holkama lezla druhá maminka, já to jistila a dokumentovala zdola. Klárka se přes hrdinské řeči trochu bála, ale všechny překážky zdárně překonala. K večeru jsem Klárku po delším přemlouvání nechala u kamarádky a vyrazila po nákupech a domů. Klárku kamarádčina maminka přivezla domů až po 19:30. Bylo to příjemné bých chvíli úplně bezdětná - díky Jano!

3 komentáře:

  1. Klárka je holka odvážná! Kluk byla taky jednou v lanovém centrum, ale podruhé by ho tam nikdo nedostal :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivano, Klárka nemá pud sebezáchovy :-). Já bych tedy na to nevlezla. Překvapilo mě, že dva stejně staří kluci (spolužáci Klárčiny kamarádky) lézt nechtěli, protože se bojí. Mě je naprosto jasné, že tam nesmím jít s Davidem. Určitě by na to děsně chtěl, ale mohou tam děti až od 130 cm a to by byl s ním velký boj!

      Vymazat

Moc děkuji za milá slova a těším se na další návštěvu!